Vår coach Jessica Jonsson har fått en förfrågan om att komma och föreläsa hos World Values Initiative på KTH på måndag den 16 november! Eftersom vi är ett företag som brinner för att hitta våra medarbetares värderingar, passioner och drivkrafter kan vi inte tänka oss ett bättre ställe att föreläsa på.

JessicaStilig

Nu vill vi träffa dig där!

Workshopen är indelad i två delar och startar med fika kl.17:15. Kl.17:30 får du prova på World Values Initiatives metoder och verktyg för att leda dig själv och andra mer effektivt och ca.18:30 så kommer Jessica att föreläsa i en timme om hur man påverkas av sina valda sanningar och sina övertygelser. Hon kommer prata en del om hur det undermedvetna fungerar och hur du kan förändra din sanning och därmed bli 100 gånger mer effektiv i ditt liv! Vi garanterar att du får några nya insikter att ta med dig!

Klicka på facebook-eventet nedan och anmäl dig på länken där! Det är GRATIS! Och stanna sen gärna och mingla med oss efter eventet. Just nu är vi på jakt efter drivna nya medarbetare!!

https://www.facebook.com/events/1518165978495964/

 

Om inContext:

Vi menar att inContext faktiskt har en själ. Vad innebär det?

Jo, det betyder att vårt arbetssätt är lite annorlunda. Vi börjar alltid med att fråga dig som medarbetare vad du brinner för. Med utgångspunkt i ditt svar skapar vi sedan en personlig utvecklingsplan, där din passion sätts i relation till både kollegor och kunder. Vi har också en personlig coach anställd i vårt företag som hjälper till att ta fram varje anställds drivkrafter och djupaste värderingar och att arbeta med dessa. Vi är övertygade om att det här är förmåner som gör verklig skillnad, både för oss och för våra kunder. När drivkrafter och kompetens möter rätt utmaning; det är då magi uppstår och det är detta arbetssätt som är orsaken till att inContext levererar mer effektivt än alla andra.